کانی شناسی تورمالین

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
💎💎کانی شناسی تورمالین
فرمول شيميايي: NaFe2+ 3 (Al,Fe3+)6 (OH)4 (BO3)3 Si6O18 ، کمپلکسی از بور و سیلیکات شامل عناصر سدیم، آلومینیم، کلسیم، لیتیم، بور، آهن، فلور و پتاسیم که این میزان سازندهها، به شکلی گسترده، از نمونهای به نمونه دیگر فرق میکند.
سیستم تبلور: رمبوئدریک، تری گونال با بلورهای بلند سه گوشه.
شکل بلورها: خورشید تورمالین – منشوری – آسیکولار
رده بندی: سیلیکات
جلا: شیشه ایی یا صمغی
رخ: ناکامل – مطابق با سطح (1011)
شکستگی: صدفی – نامنظم نامنظم، صدفی شکل، ریز، ترد و شکننده.
سختی: 5/7
وزن مخصوص:. 26/ 3- 02/ 3
ميزان شفافيت : غیرشفاف – نیمه شفاف
رنگ:هیچ گوهری به اندازه تورمالین در طبیعت به رنگهای گوناگون دیده نشده است. رنگهای تورمالین محدودهای گسترده را شامل میشود. گاهی ممکن است بیش از 12 رنگ جداگانه را در یک سنگ ببینیم.
تقسیم بندی تورمالین ها براساس رنگ:
سیاه (شورل(
قهوه ای تا قهوه ای سبز و قهوه ای سیاه )دراویت ، اوویت(
صورتی تا قرمز تند (روبلیت)
آبی تا سبزآبی )ایندیگولیت)
سبز (وردلیت)
بی رنگ.
رنگ اثر خط: سفید
ژیزمان: کشورهای سریلانکا، ماداگاسکار، برزیل، موزامبیک (تورمالینهای قرمز و دورنگ)، آنگولا، استرالیا، برمه، هند، زیمباوه، نامیبیا، تانزانیا، تایلند، رشته کوههای اورال در شوروی پیشین، ایالات متحده و سوئیس است.
پاراژنز: ارتوز – آپاتیت – کوارتز – بریل – توپاز
[/vc_column_text][vc_single_image image=”11492″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_separator][vc_cta h2=”شرکت در دوره گوهرشناسی” txt_align=”right” add_button=”bottom” btn_title=”شرکت در دوره” btn_color=”danger” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card-o” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftakookartstudio.com%2Fcourses%2Fgohar%2F|||”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]