تاریخچه گوشواره

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
💎🌹تاریخچه گوشواره
نخستین نشانههای گوشواره را میتوان در تمدن ایلام یافت. یکی از قدیمی ترین رسوم شناخته شده، سوراخ کردن گوش میباشد.
در دوران باستان گوشواره عمدتاً وسیله ای زینتی برای مردان تلقی می شد و حتی هفت هزار سال پیش در آسیا وسیله ای بسیار پرکاربرد بودند. مصریان و آشوریان از گوشواره استفاده می کردند تا نشان دهند به طبقه اجتماعی بالاتری تعلق دارند.
در زمان روم باستان، گوشواره فقط توسط بردگان استفاده می شد. زنان ثروتمند یونانی و رومی هم از گوشواره های مروارید برای نشان دادن طبقه اجتماعیشان استفاده می کردند. زیورآلات آنها غالباً توپاز، لعل و یاقوت بودند.
در کشورهای شرقی در عهد باستان ترجیح غالباً بر گوشواره های طلا و نقره ای بود که رویشان با لعل و یاقوت و زمرد کار شده بود. این گوشواره ها به خصوص در هند و چین بسیار پرطرفدار بودند.
در فرهنگ غرب، این پوشش ابتدا در میان زنان آفریقایی متداول شده و همچنین در دهه های اخیر گوشواره از محبوبیت بالایی در میان مردان آمریکای شمالی، اروپا و آسیا برخوردار شده است.
گوشواره جزو زیورآلاتی می باشد که از جنس طلا، پلاتین، نقره که همراه با جواهر و سنگ، دانه گرانب ها، فلزات، پلاستیک، دانه های چوبی، مهره ها و … می تواند ساخته می شود.
در سال 1970 سوراخ کردن گوش با روشهای مطمئن تری انجام میشد به طوری که سوراخ کردن گوش در میان زنان رواج یافته بود.
سوراخهای چندتایی روی گوش برای اولین بار در سال 1970 در آمریکا به وجود آمد که البته سوراخ کردن غضروف گوش به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که عفونتهایی را به همراه دارد.
امروزه گوشواره یکی از محبوبترین زیورآلات زنانه به حساب می آید که با زرق و برق های زیادی همراه است و به نوعی به یک جزء اصلی از وسایل اشخاص در آمده است.
[/vc_column_text][vc_separator][vc_cta h2=”شرکت در دوره گوهرشناسی” txt_align=”right” add_button=”bottom” btn_title=”شرکت در دوره” btn_color=”danger” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card-o” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftakookartstudio.com%2Fcourses%2Fgohar%2F|||”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]