مروارید های تاهیتی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

💎💎مروارید های تاهیتی

به دلیل نما و ظاهر عجیب و غریبی که دارند، معروف می باشند. این نوع مروارید نگرش و سلیقه انتخاب مروارید را با پیدایش خود در اواسط سال 1970 تحت تأثیر قرار داد. مرواید تاهیتی در صدف های لبه مشکی به نام Pinctada margaritifera cumingii پرورش یافته و بومی نواحی پولینزی فرانسه هستند.
مروارید های تاهیتی همچنین به عنوان مروارید های مشکی نیز معروف است. ولی این نام، افراد را به اشتباه می اندازد. زیرا مرواریدهای تاهیتی به طور کامل سیاه نیستند. درواقع مرواریدهای تاهیتی تنوع زیادی از رنگ ها را از خود به نمایش می گذارند. رنگ های مروارید تاهیتی می تواند خاکستری، سیاه یا قهوه ه ای باشد که به همراه خود رنگ آبی تا سبز، ارغوانی، سبز مایل به زرد و یا صورتی را به تصویر بکشند.
حدود 40 درصد از مروارید های تاهیتی دایره بوده و مابقی باروک هستند. قطر بیشتر مروارید های تاهیتی بین 9 تا 14 میلی متر است (میانگین 9.5). کمیابی، زیبایی خیره کننده، کیفیت بالا و درخشش فوق العاده، این نوع مروارید را تبدیل به گنجینه ای گرانبها کرده است. برخی اوقات این جلوه و درخشندگی به قدری زیاد است که رنگ مروارید را تبدیل به رنگ های متالیک می کند. این خصوصیات رنگی همراه با ظاهر زیبای مروارید تاهیتی، سبب ارزشمند شدن این مروارید شده است.

[/vc_column_text][vc_separator][vc_cta h2=”شرکت در دوره گوهرشناسی” txt_align=”right” add_button=”bottom” btn_title=”شرکت در دوره” btn_color=”danger” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card-o” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftakookartstudio.com%2Fcourses%2Fgohar%2F|||”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Related Articles