مینا کاری هنری چندین هزار ساله

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
مینا کاری هنری چندین هزار ساله
🌈🌈سلجوقیان:
احتمالا نقطهی اوج و شکوفایی این هنر در دوره سلجوقیان بوده که تهیهی ظروف برنجی و میناکاری مرسوم بود و این آثار به کشورهای همسایه نیز فرستاده میشد. یکی از نمونههای ارزشمند این دوره «سینی آلب ارسلان» است که میناکاری روی نقره است و در موزهی صنایع ظریفهی بوستون نگهداری میشود. این اثر توسط استادی به نام «حسن الکاشانی» ساخته شده و نام سازندهی آن با خط کوفی روی آن حک شده است.
🌈مغولان و تیموریان:
در دورهی مغولها، هنر فلزکاری و به دنبال آن میناکاری ایرانی با تغییراتی مواجه شد و سبک نوینی در میناکاری ایران به وجود آمد. تصاویر و اشکالی که مربوط به ظاهر و لباس درباریان ایرانی بود، جایگزین نگارههای پیشین شد. همچنین، در دورهی تیموری نیز ترصیع فلز به شرقیترین شکل خود رسید.
[/vc_column_text][vc_single_image image=”10058″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_separator][vc_cta h2=”شرکت در دوره گوهرشناسی” txt_align=”right” add_button=”bottom” btn_title=”شرکت در دوره” btn_color=”danger” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card-o” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftakookartstudio.com%2Fcourses%2Fgohar%2F|||”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]