درباره برلیان بیشتر بدانیم

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
💎درباره برلیان بیشتر بدانیم
یک برلیان ( الماس تراش داده شده) از قسمتهای زیر تشكیل شده است:
1. تاج(CROWN) كه قسمت بالای برلیان است.
2. لبه فارسی؛(GIRDLE) لبه جدا كننده قسمت تاج از پاویلیون.
3. پاویلیون؛(PAVILION) قسمت پایین برلیان.
4. كیولت(CULET) قسمت انتهای برلیان كه تیز است.
امروزه با پیشرفت تكنولوژی، شبه الماسهایی ساخته شده كه افراد عادی قادر به تشخیص آن نیستند و ممكن است اشخاص سودجو آنها را به جای الماس به مصرف كنندگان بفروشند. بدترین نوع آن الماس سوار شده روی پایه است كه عدم امكان اندازه گیری وزن مخصوص باعث عدم تشخیص درست آن می شود.
یكی از راههای ساده تشخیص برلیان اصل و شبه برلیان ، اندازه گیری ضریب شكست نور به وسیله دستگاه است. یكی از شبه الماس ها زیركن (ZIRCON) نام دارد كه یك كانی طبیعی است به رنگ بلور الماس؛ و دیگری موسونایت (MOISSONITE) است كه در سال 1997 میلادی ساخته شده و از نظر وزن مخصوص و ضریب شكست نور بسیار به الماس نزدیك است.
الماس اگر ناخالصی نداشته باشد بی رنگ است و وجود ناخالصی ها باعث ایجاد رنگ در آن میشود. رنگهای موجود الماس عبارت است از سفید، سفید كمی متمایل به آبی ، سفید متمایل به زرد و زرد.
اگر الماس در مجاورت مواد رادیواكتیو قرار گیرد تغییر رنگ می دهد. كمیاب ترین رنگ الماس ، سبز و قرمز است. در اروپا و خاورمیانه رنگ های مختلف الماس به كار می رود ، در حالی كه در خاور دور فقط الماس بی رنگ طرفدار دارد و برلیان های زرد روشن و زرد شفاف بیشتر در آمریكا به كار گرفته می شود. تمام سنگ های جواهر را جِِـم استونز(GEM STONES) و كلیه سنگ های قیمتی به جز الماس را كالراستونز (COLOUR STONES) می نامند.
[/vc_column_text][vc_separator][vc_cta h2=”شرکت در دوره گوهرشناسی” txt_align=”right” add_button=”bottom” btn_title=”شرکت در دوره” btn_color=”danger” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card-o” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftakookartstudio.com%2Fcourses%2Fgohar%2F|||”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]