ویژگی های زمرد

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
💎ويژگي هاى زمرد
زمرد جزو سنگهای گرانبها می باشد. قیمتی بودن این سنگ به دلیل زیبایی و کمیابی آن است. از سیلیکات آلومینیوم و بریلیوم تشکیل شده و در سنگهای پگماتیت یافت میشود.
فورمول شیمیایی آن Be3Al2(SiO3)6 است. و همانند آکوامارین آبی، مورگانیت صورتی، هلیودور طلایی و بریل رنگ پریده سبز جزو خانواده بریل می باشد. بریل خالص بیرنگ است. و حضور مقدار ناچیز کروم و وانادیوم در بریل باعث رنگ سبز زمرد می گردد.
در صورت وجود وانادیوم تنها، سنگ، زمرد گفته نمی شود و تنها بریل سبز است. هرچند در آمریکا بریل سبز را نیز زمرد می نامند. ولی عقیده به این تفاوت در اروپا و انگلستان هنوز پابرجاست. بریل را در رنگهای زرد طلایی، زرد مایل به سبز، زرد صورتی، سبز زمردی، سفید و بیرنگ می توان یافت.
رنگ سبز زمرد در مقابل نور طبیعی و نور مصنوعی و یا حرارت تغییر نکرده و تقریبا پایدار است. و رنگ آن تا دمای 500 درجه سلسیوس به احتمال زیاد تغییری نخواهد کرد. سیستم کریستالی زمرد هگزاگونال (شش وجهی) و سختی آن بین ۸-۷٫۵ است. وزن مخصوص آن ۷۸/۲-۶۸/۲ بوده (سبک تر از الماس) و فلورسانس نیست.
زمرد در عین سختی سنگی شکننده است. در برابر اسیدها مقاوم بوده و مواد شوینده روی آن تأثیری ندارد. به دلیل وجود ناخالصی فراوان درآن، در صورت گرما دادن احتمال دارد ترک خورده یا ترکهای آن افزایش یابد.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”شرکت در دوره آموزش گوهرشناسی” txt_align=”right” add_button=”bottom” btn_title=”شرکت در دوره” btn_color=”danger” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card-o” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftakookartstudio.com%2Fcourses%2Fgohar%2F|||”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]