تاریخچه سنگ زمرد

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
💎🌹تاریخچه زمرد
در اوایل قرن شانزدهم فاتحان اسپانیایی (Spanish Conquistadors) که وارد مکزیک (Mexico) و پرو (Peru) شدند، از دیدن زمردهای بزرگ و زیبایی که سرخپوستان (Indians) بومی داشتند( که نه تنها آنها را به عنوان زیور آلات، بلکه به عنوان اشیاء مقدس در معابد خود استفاده می کردند ، و با مردگان خود به خاک می سپردند) شگفت زده شدند. تلاش هایی که این فاتحان برای ردیابی منبع زمرد انجام دادند تا سال 1537 بیهوده بود
در این سال گونزالو خیمنز اهل کسادا (Gonzalo Jimenez de Quesada) زمانیکه به منطقه سرخپوستی Chibcha رسید، رئیس این قبیله به وی 9 زمرد بزرگ هدیه کرد. وی پس از مدتی به این قبیله حمله کرده و آنها را شکست داد و سرزمینشان را تسخیر کرد. سربازان گونزالو خیمنز پس از حدود یک سال جستجو Chibchaland بالای رشته کوه های آند (Andes mountains) در حدود 70 کیلومتری شمال شرقی بوگوتا (Bogota) موفق به ردیابی منبع این زمردها شدند.
واژه زمرد به معنای سبز و از کلمه یونانی اسماراگدوس مشتق شده و نام دیگر علمی آن امرالد است.
طبع زمرد سرد و خشک است. رنگ این کانی در مقابل هیچ گونه نوری حتی خورشید و حرارت تغییر نمی کند. بلورهای زمرد اکثرا همانند یاقوت، ناخالصی ها و محتویات متعدد از قبیل کانی های مهمان، مایعات، حباب های گاز و ترک های داخلی دارد که در صورت کثرت این محتویات مات می گردد. این محتویات و ناخالصی ها عیوب زمرد به شمار نمی روند، بلکه همانند یاقوت برای تشخیص زمرد طبیعی از مصنوعی بسیار مفید است.
برای مدت زیادی تراش زمرد به منظور غنی سازی و بهبود رنگ جواهرات انجام میشد.
مرغوب ترین زمردها، بلورهایی با رنگ سبز سیر هستند که حتی در صورت دارا بودن ناخالص فراوان، باز هم از بلورهای زمرد پاک و شفاف اما با رنگ روشن گران بهاترند.
[/vc_column_text][vc_separator][vc_cta h2=”شرکت در دوره گوهرشناسی” txt_align=”right” add_button=”bottom” btn_title=”شرکت در دوره” btn_color=”danger” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card-o” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftakookartstudio.com%2Fcourses%2Fgohar%2F|||”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]