آشنایی با یاقوت ستاره ای

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
💎یاقوت ستاره ای
این گوهریاقوت ستاره ای (Star Sapphire) نام دارد. علت این نام گذاری وجود خط های ستاره شکل بر روی سنگ می باشد. جنس این خط ها ماده ای به نام سیلک است که حضور آن در یاقوت کبود باعث کاهش شفافیت و درنتیجه کاهش قیمت آن می شود. اما تجمع همین نا خالصی ها به صورت یکپارچه خط هایی را ایجاد می کند که با تراش مناسب گوهر می توان حالت ستاره به آن داد و سنگی قیمتی را به وجود آورد.
رنگ یاقوت ستاره ای:
یاقوت ستاره دار اغلب دارای رنگ آبی است ولی به رنگ های صورتی، نارنجی، زرد، سبز، بنفش کم رنگ و خاکستری مایل به سیاه نیز یافت می شود. عنصر رنگ دهنده در یاقوت کبود آهن و تیتانیوم و وانادیوم (Vanadium) است که مورد اخیر تنها در گونه بنفش رنگ یافت می شود. وجود مقدار کمی آهن نیز می تواند دلیل بوجود آمدن رنگ زرد و سبز شود. رنگ صورتی برخی یاقوت ها حاصل وجود مقداری کروم است و آهن و واندیوم با هم طیف نارنجی را تشکیل می دهند.
منابع یاقوت ستاره ای (Star Sapphire)
امروزه مهم ترین منابع این گوهر استرالیا، میانمار، سریلانکا و تایلند است، ولی مقدار قابل توجهی از یاقوت ستاره دار در برزیل، کامبوج، چین، کنیا، ماداگاسکار مالاوی، نیجریه، پاکستان، رواندا، تانزانیا، ایالات متحده آمریکا (ایالت مونتانا)، ویتنام و زیمبابوه وجود دارد.
[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”10705″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_single_image image=”10706″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator][vc_cta h2=”شرکت در دوره گوهرشناسی” txt_align=”right” add_button=”bottom” btn_title=”شرکت در دوره” btn_color=”danger” btn_size=”lg” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-address-card-o” btn_add_icon=”true” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ftakookartstudio.com%2Fcourses%2Fgohar%2F|||”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]